Palvelut

Palvelumme kattaa monipuolisesti kaikki taloushallinnon osa-alueet ja olemme yrittäjän tukena talouden suunnittelussa sekä tulevaisuuden ennakoimisessa. Toimintatapamme perustuu asiakaskeskeisyyteen ja jokaista asiakasta palvellaan yksilöllisesti – yrityksesi palvelutarpeet ja toiveet huomioiden.

Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.

Kirjanpito

Kaikki yritykset ovat lain mukaan kirjanpitovelvollisia. Löydettyämme yhdessä sinun yrityksellesi sopivimman kirjanpitoratkaisun me opastamme, mitä sinun pitää toimittaa meille kirjanpitoa varten, ja jatkamme siitä. Saat meiltä kuukausittain tai yrityksen kanssa sovitun jaksotuksen mukaan raportin yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Me myös lähetämme ajallaan verottajalle asiaankuuluvat ilmoitukset. Kunnossa oleva ja ajantasainen kirjanpito helpottaa yrityksen tilanteen hahmottamista ja mahdollisiin ongelmakohtiin pystytään reagoimaan heti.

Palkanlaskenta

Hoidamme yrityksesti palkanlaskennan ammattitaidolla ottaen huomioon mm. eri alojen työehtosopimukset sekä muut palkanlaskentaan vaikuttavat asiat, kuten palkanlisät, ylityökorvaukset, kilometrikorvaukset ja työedut. Palkanmaksun ja palkansaajalle lähetettävien palkkatietojen lisäksi huolehdimme tarvittavista viranomaisilmoituksista.

Verotus

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikissa yrityksesi henkilö- ja yritysverotukseen liittyvissä asioissa. Autamme verosuunnittelussa, käymme läpi arvonlisäverotuksen, laadimme veroilmoitukset, tarkistamme toteutuneen verotuksen, arvioimme ennakkoverojen määrän jne. Hallittu kokonaisuus optimoi verotuksen ja tuo mielenrauhaa.

Yritysjärjestely

Yritysjärjestelyllä voidaan tarkoittaa esim. uuden yrityksen perustamista, yrityksen omistuspohjan muutosta, sukupolvenvaihdosta, yrityksen jakautumista tai yritysten liittymistä toisiinsa. Näissä tilanteissa olemme asiantuntijasi huomioiden yhtiö- ja verolainsäädännön. Kartoitamme lähtötilanteen, laadimme asiakirjat ja sopimukset, sekä hoidamme viranomaisilmoitukset.